framework creative
Overview_Cam3_RevC.jpg

EXPERIENCE SAP

From beginning to end and from floor to ceiling, this project for SAP’s UK headquarters was huge in every sense. In partnership with Grass Roots, we designed and built a spectacular, immersive multi-media installation and managed the project throughout. Multiple interactive areas culminated in a zone in which the tiled floor appeared to rise up and twist towards the ceiling. We were in charge of all build and interior works – in the process creating an animated  ‘sneak preview’ of the installation for SAP’s staff and partners.

Experience SAP Launch Animation

Experience SAP As Built Footage

Lift to Lift_Cam2.jpg
Lift to Lift_Cam3.jpg
Entrance Digital Ribbon

Entrance Digital Ribbon

Experience SAP Entry

Experience SAP Entry

Sports Zone Exterior

Sports Zone Exterior

Sports Zone Interior

Sports Zone Interior

Earth Zone

Earth Zone

Business Zone

Business Zone

Future Zone

Future Zone